Fossil ure herre - Fossil ure dame

Fossil Ure

Her finder du et stort udvalg af Fossil ure på udsalg til både dame og herre  - se det store udvalg af dameure , herreure og børneure  her :
 

 

 

Fossil ure blev lanceret i 1984 i Texas, USA. Fossil har fra starten af fremstillet ure, hvor designet var i fokus og samtidig i god kvalitet. Fossil voksede hurtigt med deres trendy, specielle, skæve og flotte designs der tiltalte mange Verden over.

Fossil er ure der er eksperimenterende i designet, teknologisk up-to-date og med et hold af kreative og nytænkende designere i ryggen, har Fossil for længst vokset sig ind i folks bevidsthed som et urmærker der bliver lagt mærke til.
 
Firmaet har øje for de tendenser der præger gadebilledet men har altid et strejf af den oprindelige Fossil designerånd med retro-look og Texas westernstilen med læderremme.  Populære produkter : fossil ure tilbud - fossil ure herre - dame - fossil smykker - fossil ur
 
Fossil fremstiller flotte mode ure til både herre og damer.
 
Du kan sagtens finde et ur der passer, lige netop til dig, den du er og til enhver begivenhed. Om så det er, at være smart i hverdagen og give dit tøj et 
pift med et Fossil ur eller til fest, sjov og ballade, så matcher Fossil urene altid.