Police ure herre - Police ure dame

Police ure

Her finder du et stort udvalg af Police ure på udsalg til både dame og herre  - se det store udvalg af dameure , herreure og børneure  her :
 

 

 

Italienske Police har siden 1983, været er kendt Verden over for kvalitet, innovativ design med en super trendy og unik udstråling. 

Police's motto er "Be YOUnique" og det må man sige de lever fuldt ud op til med deres brede urkollektion til både mænd, kvinder, drenge og piger. De har formået at udvikle deres kollektioner og være på forkant med trends og tendenser men altid have et præg af det klassiske, stilfulde og elegante over deres ure. 
 
For at kunne være kreative og innovative har Police unge trendsættere og modeeksperter som en del af deres panel til at komme med gode råd, så enhver stil og smag tages højde for. Blandt berømtheder er bl.a. David Beckham og Bruce Willis været med i flere reklame kampagner for firmaet.  Populære produkter : herre ure - police ure dame - police ure guld - police ure herre - police herreur - police armbåndsur - ure mænd
 
Police ure er fyldt med fine og lækre detaljer, super lækker kvalitet og priserne er hvor alle kan følge med. Så der er et Police ur til enhver smag, stil og pengepung.
 
Det er statement og urban cool kombineret med det altid tidløse og klassiske design. Så find netop det Police ur der udtrykker allerbedst hvem du er og hvad du står for.